A STAS története

Kepfuggeszto Rendszer

Cégünk a Holland STAS képsín rendszerek értékesítője. Ezek a termékek már milliónyi helyen biztosítják a megfelelő képfüggesztést szerte a nagyvilágon. De hol is kezdődött mindez?

Az 1990-es évek elején megkérték Rien Stas-t, az ezermester egyéni vállalkozót, hogy készítsen valamit műalkotások felakasztására. Miután kutatómunkába kezdett az akkor fellelhető képakasztó rendszerek iránt, hamar rájött arra, hogy Ő ennél sokkal jobbat alkothat..

Ezt követően 1995-ben Rien testvérével Andréval közösen megalapította a STAS – picture hanging systems nevű vállalkozást. Rien foglalkozott a termékek fejlesztésével, André pedig menedzselte a céget.

A választék szélsebességgel bővült, ami magától értetődő hiszen a cég olyan innovációkat mutatott fel a képakasztás terén, mint azelőtt senki más. Ennek köszönhetően a cég átütő sikereket ért el már az indulás kezdetén is. A STAS innovációi a következő filozófián nyugszanak: “megfelelő megoldás minden felhasználáshoz”
Az idők folyamán a STAS képsín rendszerei rengeteg díjat nyertek el a nagyszerű dizájnak és használhatóságnak eredményeképp. Napjainkban a STAS megoldásai nemcsak Hollandiában, hanem szerte a világon, több mint 50 országban az élen járnak.

Ossza meg ezt a bejegyzést!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

További cikkek: