Mindent a Clipsínről

Kepfuggeszto Kepakaszto 17

A clipsín névvel ellátott képfüggesztő rendszer az egyik legolcsóbb termékünk. A clipsín rendszer makulátlan megmunkálásának köszönhetően jól terhelhető, strapabíró képsín rendszer. De miért is ilyen jó?

Ezen képfüggesztő rendszer terhelhetősége méterenként 20kg. Amennyiben nem óriási képeket és tárgyakat szeretnénk függeszteni, úgy a legtöbb felhasználási területre ez a sín bőven elég. Méretét tekintve vannak tőle keskenyebb sínek is, de bátran állíthatjuk azt, hogy így sem olyan “látványos” a megjelenése, nem fogja elvonni a tekinteteket a lényegről. Amennyiben egy robosztus, könnyen megfizethető képfüggesztő rendszerre van szüksége, bátran ajánlhatjuk Önnek a clipsín termékcsaládot. A termék alapanyaga alumínium, ami kétféle, ezüst és fehér színben kapható.

A képfüggesztő rendszerek bármilyen falfelületre könnyedén felszerelhetőek, ez alól a clipsín sem kivétel. A tervezés során vegyük figyelembe, hogy hány helyre kell sarok összekötő elem (sarkok száma).

A falkapocs a sínnek a lelke. Ezekből nem érdemes spórolnunk, ugyanis ha kevesebb falkapoccsal rögzítjük a sínt a falra, a 20kg/méteres teherbírás jelentős mértékben csökkenhet. Falkapocsból fontos, hogy 2 méterenként 7db-ot fúrjunk a falba (azaz 30 centinként), így a sín biztosan fog tartani. Amennyiben több sínt toldunk egymásba, úgy egy falkapcsot kiválthatjuk egyenes összekötő elemmel, aminek segítségével a sínek toldása szinte láthatatlan lesz. A sínek végére értelemszerűen sínzáró vég kerül, az esztétikus megjelenés érdekében.
A következő fontos elem az a zsinórok és akasztók kombinálása. A clipsínbe a perlonszál és a fémsodrony is egyaránt beakasztható. Ezeket zipper akasztóval vagy smartspring akasztóval kombinálva különböző súlyú terhek tartására használhatjuk. Amennyiben a legerősebb tartást szeretnénk elérni, ajánljuk a fémsodrony és a zipper akasztó kombinációját.

Bátran kijelenthetjük, hogy a clipsín képfüggesztő rendszer nem véletlenül az egyik legnépszerűbb képfüggesztő rendszer, hiszen könnyen kezelhető, összeszerelése pofonegyszerű, és nem igényel nagy befektetést sem.

Ossza meg ezt a bejegyzést!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

További cikkek: