Multisín képfüggesztő rendszer világítással

Kepfuggeszto Kepakaszto 07

A képfüggesztő rendszerek alapjában véve rendkívül hasznos termékek, a világítással rendelkező változatukra ez az állítás hatványozottan igaz.

A multisín képfüggesztő rendszer világítással rendelkezik, ezáltal képeink kiemelése sokkal könnyebben megoldható, mint a hagyományos módon alkalmazott képvilágítási megoldások. Alapesetben a képek megvilágítását a képek fölé beépített spotlámpákkal szokták megoldani, azonban ennek a kivitelezésnek a hátránya az, hogy a későbbiek során amikor a képek cseréjére kerül sor, akkor a világítást már nem lehet utólag kivenni (vagy csak nagyon nehezen), esetleg az újonnan felkerülő képek másfajta méretekkel rendelkeznek, így a világítás nem pont a lényegre fog fókuszálni.

Ezzel ellentétben a világítással felszerelt sínrendszer előnye az, hogy a világítótestek könnyen lecsatolhatók a sínről, és gyorsan át lehet azokat rendezni, akárcsak a képfüggesztő zsinórokat. A szereléshez nincs szükség különösebb szerszámokra, az egész művelet nem tart tovább néhány másodpercnél. Ezek az apróságok azok amik igazán számítanak amikor arról van szó, hogy időt és pénzt szeretnénk spórolni hosszútávon. A sínrendszer és a világítás felszerelését követően nem kell azon aggódnunk, hogy legközelebb hogy fogjuk átvariálni a berendezést, hiszen a projekt egyik legkisebb gondja lesz a képek akasztása illetve megvilágítása.

A multisín világítással szerelt sínrendszer összeállításához nagyjából ugyan azokra az alkatrészekre van szükség, mint a hagyományosnak mondható sínrendszereinkhez, azzal a kiegészítéssel, hogy itt az általunk választott elektromos egységeket kell megvásárolnunk pluszba. Ezek többnyire a különböző méretű tápegységekből állnak, melynél a kiválasztás fő szempontja az, hogy milyen hosszúságú sínszakaszt kell ellátnia árammal, illetve az erre csatlakozó armatúrák száma, amibe később a lámpa kerül bele. Az elektromos vezeték ami a világításhoz szükséges előre bele van építve a multisínbe, azonban a sínek összekötéséhez plusz csatlakozókra van szükség, ezzel tudjuk áthidalni a hálózatot.

Amennyiben olyan képfüggesztő rendszeren gondolkozik, melynél fontos az, hogy a képek megfelelően legyenek megvilágítva, bátran ajánljuk önnek a Multisín Hang & Light rendszerünket, biztosan nem fog benne csalódni, felszerelést követően csak a lényegre kell koncentrálnia, a képekre.

A termék az alábbi oldalon tekinthető meg: link

Ossza meg ezt a bejegyzést!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

További cikkek: